Badeværelset. Uge 6. Rom blev ikke bygget på én dag

rom blev ikke bygget på en dag

Rom blev ikke bygget på én dag. Ej heller vores badeværelse. I dag, efter 6 ugers renovering, kan jeg fortælle, at vi er kommet længere, end vi var sidste fredag, men der er nogen usikkerhed med hensyn til, hvornår vi ligefrem kan tage et bad på badeværelset.

Siden sidst er der kommet fuger, lister, sokler, gerigter og paneler. Alle den slags småting, som giver et mere færdigt udtryk. Det meste mangler dog stadig et – eller to – lag maling.

For nogle dage siden ankom bordpladen, og i dag blev den lagt på. Den er præcis lige så smuk, som jeg tænkte, at den ville være. Jeg er vild med den bordplade! Og jeg ånder lettet op, for den passer perfekt til gulvet. Det hele spiller sammen, som jeg havde håbet.

rom blev ikke bygget på en dag
Sådan ser skabet ud nu. Der mangler stadig noget finish, men man kan se den fantastiske bordplade. Den er jeg helt vild med.

Jeg er ikke alene vild med selve bordpladen, men også med hylden, som tilfører skabet et meget charmerende servante look. Nu skal jeg gå og hygge mig med at arrangere sæber, duftlys og den slags på bordplade og hylde.

rom blev ikke bygget på en dag

Armaturerne, vi har købt, er fra engelske Perrin & Rowe. Vi har ventet længe på dem, og i dag var dagen, hvor det hele skulle sættes op. Troede vi. Men sådan gik det ikke, for det viste sig at de rosetter, der skal sidde, hvor brusearmaturet hænger fast på væggen, er for små. Og lige da vi opdagede det, fortrød jeg, at vi har købt håndlavede armaturer. De nye rosetter skal nemlig også fremstilles i hånden, og der er lang ventetid. Så er det, jeg siger til mig selv, at Rom blev ikke bygget på én dag, og vores badeværelse skal nok ende som både smukt og brugbart. Engang.

perrin & rowe armatur
Vores smukke, håndlavede håndvaskarmatur fra Perrin & Rowe. Bruseren er stadig i sin kasse, mens vi venter på nye rosetter …

Hvis du kan lide det faste fredagsbadeværelsesindlæg, kan jeg glæde dig med, at det langt fra er slut endnu. Og jeg ved allerede hvad næste uges indlæg skal handle om. Det skal handle om, at man skal tænke sig om, når man køber hylder.

6 meninger om “Badeværelset. Uge 6. Rom blev ikke bygget på én dag”

    1. Nej, kontakterne er hvide 🙂 Men lyset var dårligt i går, da jeg tog billederne, så de ser grå ud, det har du ret i. Der kommer et par knager til venstre for vasken. Her skal hænge håndklæder. Så i det daglige kommer man ikke til at se kontakterne 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.