Badeværelset, uge 5. Det begynder at ligne noget

ligne noget

I den forgangne uge er badeværelset begyndt at ligne noget. Det er faktisk begyndt at ligne et badeværelse. Vægge og lofter er blevet pudset, filtet og malet. Skabene er sat op, og der er kommet en ny, lille, diskret dør til kælderen. Vi har fået vindueskarm, og vi har endda nået at male den. Og vi har fået gardin. Jamen, der er da virkelig sket meget.

ligne noget
Kanterne på skabene skal males, der skal sokkel på, og der skal paneler langs gulvet. Der skal bordplade med håndvask på skabene og et spejl på væggen. Men skabene er der, væggene er smukke, vinduesglasset er klart, vindueskarmen er i hvidmalet træ, gardinet er på plads, og det samme er toilettet. Det er ikke så ringe!

Herunder ser du kælderdøren i ny udgave:

ligne noget
Næste gang tømreren kommer, sætter han gerigter omkring døren. Det skal nok pynte. Vi skal også male dørtrinnet. Men det er småting, der mangler, før kælderdøren er fin.

Og her er et før-billede af kælderdøren:

før-billede
Tidligere optog kælderdøren mere plads. Væggen mellem bruseniche og kældertrappe er rykket mod højre, så døren har fået en mere diskret fremtoning – og brusenichen er blevet bredere. Vaskemaskinen har vi – nu i babyblå udgave – i køkkenet, og der er blevet lidt mere luft i badeværelset. (Der er et par billeder af den nye vaskemaskine i dette indlæg)

Og der er sket endnu mere: I dag, for et øjeblik siden, tog elektrikeren afsted. Han har blandt andet hængt lysekronen op. Den tilfører rummet noget hygge og varme, og jeg er vild med, at vi nu har lysekrone i badeværelset.

lysekrone
Jeg elsker lysekronen. Jeg er ikke sikker på, at den hænger rigtigt i rummet, men jeg er blevet enig med den flinke elektriker om, at jeg afventer, at bordplade og spejl kommer på plads, før han – eventuelt – rykker den.

Nu afventer vi levering af bordplade og armaturer. De ting, der skal sætte prikken over i’et. Og så er der en masse finish og detaljer, der skal på plads. Jeg kan godt love, at der kommer et badeværelsesindlæg igen i næste uge. Og jeg tør faktisk også godt love, at det ikke bliver det sidste …

Hvis du vil se badeværelset, som det så ud for en uge siden, skal du klikke her.

14 meninger om “Badeværelset, uge 5. Det begynder at ligne noget”

  1. Her gang jeg kikker ind på badeværelset, bliver jeg helt glad, fordi det er blevet så lyst. Faktisk endnu lysere, end jeg havde drømt om, og, ja, det er altså skønt 🙂
   Kh Nana

 1. Det er allerede FLOT Nana, og er sikker på det bliver helt flot og FULDFØRT! Også kan jeg se at vi MANGLER lysekrone på badeværelset, for sikke en wauoo effekt, jeg er in love <3
  Knus Anette

  1. Tak, Anette! Ja, jeg kan da lige se for mig, at I også skal have lysekrone på badeværelset! (Men jeg må altså tilføje, at elektrikeren sagde, at en lysekrone ikke egner sig til at hænge på et badeværelse pga. fugten. Man bør bruge en lampe specielt designet til vådrum … Men nu prøver vi altså alligevel 🙂 )
   God weekend og knus fra Nana

 2. Uuha det ser bare godt ud , ( som altid ) og super smart med klart glas . Og bare så fint og fornemt med lysekrone på badeværelset .
  God søndag
  Anita Kjeldsen

  1. Tak, Anita! Nu glæder vi os altså efterhånden også til, at vi bliver helt færdige med det badeværelse.
   God søndag aften til dig!
   Mange hilsner fra Nana

 3. Til lykke med jeres næsten nye badeværelse. Jeg lagde mærke til gardinet der, da jeg selv er på jagt efter et “halvgardin”, der gør, at man ikke kan se ind fra gaden. Så jeg vil gerne vide, hvor du har købt gardinet?
  Og så bliver Ravnegård så smuk. Var det ikke en ide, en dag at lave Åbent hus”, så alle vi “bloggerfans” kunne se huset? Jeg synes i hvert fald, det er så inspirerende at se de forskellige rum blive indrettet – og mener også du kunne slå dig ned som indretningsarkitekt.

  1. Jeg har købt gardinet hos Sega, men jeg tror, man kan få dem hos de fleste større gardinforhandlere.
   Tak for de smukke ord om vores indretning! Uh, jeg tror alligevel, vi er for private mennesker til sådan at holde åbent hus, men jeg vil lade ideen ligge i baghovedet. Måske en dag … 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.