Badeværelset uge 3. Det går fremad

I dag er vi nået til tredje afsnit i sagaen om vores badeværelse. Det går ikke lynhurtigt, men det går fremad. Vi er selv byggeledere på projektet, og vi har valgt at gøre det sådan, at vi først ringer til én håndværker, når den forrige er færdig. Det giver ventetid på en dag eller to ind imellem, men til gengæld er det behageligt ustresset, for der er ikke nogen der skal være færdige på et bestemt tidspunkt, for at de næste kan komme til.

I denne uge er væggene blevet slebet og pudset. Det gamle gulv er fjernet, et nyt gulv er støbt, og gulvvarmen er lagt.

det går fremad

Vi er nået til den fase hvor vi ikke længere river ned, men til gengæld bygger op. Og snart begynder rummet at ligne et badeværelse igen. Det glæder jeg mig til, men jeg er til min egen forbavselse ikke utålmodig.

Du kan se de to første indlæg om badeværelsesrenoveringen her og her. Og på næste fredag kan du forhåbentlig se billeder af et badeværelse med fliser på gulvet og i brusenichen.

14 meninger om “Badeværelset uge 3. Det går fremad”

 1. Det er nok en god ide at tage håndværkerne en ad gangen. Det er vores erfaring, at når der er flere på én gang, bliver det mindre effektivt, og de smutter ud til andre kunder, der også skal lige føle, at der sker lidt. Er det en afgrænset opgave med én ad gangen, er der større chance for, at de gør det færdigt, som de har gang i.
  Det skal nok blive godt.
  Kh, Karen

  1. Ja, det fungerer faktisk rigtigt godt. Jeg har nok også haft nogle meget realistiske forventninger denne gang. Det hjælper på tålmodigheden 🙂
   God weekend til jer!
   Kh Nana

 2. Skønt at det går så godt. Det er SÅ spændene. Jeg følger nysgerrigt med og håber vi også ender med et nyt badeværelse engang. Vi har desværre ikke et andet badeværelse vi kan bruge imens og hundene skal sendes på ferie…så her bliver det stresset og “Så hurtigt som muligt” når vi skal igang. SKØN dag til dig
  Susan

  1. Hvis man kun har et badeværelse, er det jo noget helt andet! Jeg kan godt forstå, at I går efter et komprimeret forløb, og jeg ved godt at det er luksus, at vi kan tillade os at lade tingene gå lidt langsomt. Jeg kan stadig huske, hvordan det var at undevære køkken i flere måneder sidste efterår, og jeg er så glad for at vi ikke for alvor undværer noget i denne omgang 🙂
   God weekend til jer!
   Knus fra Nana

  1. Ja, jeg er også ved at være spændt nu, hvor man begynder at ane, at det ender med et badeværelse 🙂 Jeg glæder mig bare sådan til at finde pæne knager , til at hænge lampe og spejl op, ja, til at vi når til finish’en!
   Tak, Tina og god weekend til dig og dine!

  1. Og jeg glæder mig til forhåbentlig snart at kunne vise nogle billeder af noget, der ser lidt mere færdigt ud 🙂
   Tak, Anita! Og god weekend til dig!

  1. Ja, det er nemlig spændende 🙂 Og, ja, det er elvarme. Hvis jeg skulle vælge nu – hvor vi har været i gang med badeværelset i en lille måned, og nu hvor vi har talt grundigt med samtlige håndværkere – ville jeg nok have valgt anderledes … men nu ligger elvarmen der, og det skal nok blive godt 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.