Asta

Ikke så længe efter vi havde hentet Goggeletterne som jeg fortalte om i går, fik vi endnu en ny beboer på gården: Den lille Asta.

westiehvalp

Jeg har tidligere avlet westier, og vi vil gerne prøve at få et par kuld hvalpe igen, men vores dejlige westie, Bella, har allergi, så hende har vi ikke kunnet avle på.

westiehvalp

Men nu har vi Asta, og planen er at hun skal have hvalpe når hun en dag er klar til det. Hun faldt nemt til her hos os. På billedet herunder lærer Goggeletterne Asta hvordan man skraber efter regnorme, og hun kom hurtigt efter det.

westie og høns

Og det går i det hele taget hurtigt med sådan en hundehvalp. I dag er Asta en næsten voksen westie:

asta

Hun er sød, og hun indgår rigtigt fint i hundeflokken. Herunder ses de alle: Olga forrest, Bella siddende og Asta liggende til højre.

hunde

Vi er meget glade for hende, og vi glæder os til det bliver hvalpetid.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

11 meninger om “Asta”

  1. Nåh, hvor er Asta dejlig – jeg er vild med de små westiehvalpe, men det er dyrt i trimning, hvis man ikke selv kan. Sikken en dyreflok du snart har 🙂 Skal du også have en hest?
    Kh Lisbeth

    1. Ja, trimningen er er en mærkbar post på budgettet, men til gengæld er det skønt at slippe for fældningen (den står Olga så for ;-)). Vi har kortvarigt overvejet en gris, men den er lige sat på pause 🙂
      Kh Nana

    1. Det er nu mest Asta der lever fredeligt med hønsene. Det går ikke helt så godt med de andre hunde som ikke har kendt høns da de var hvalpe … Men det er så skønt når man kan få den-dér Noahs Ark-fornemmelse 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar ses først når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.