Asta i retroudgave

retroudgave

I dag er en ret dårlig dag, sådan rent svimmelhedsmæssigt. Jeg har det faktisk småelendigt, så jeg ligger på min sofa. Men jeg har det heldigvis ikke mere elendigt, end at jeg kan kikke billeder og skrive blogindlæg.

Jeg er lige faldet over et par billeder af Asta, som har to ting til fælles: De er nuttede (i hvert fald hvis man har en forkærlighed for westhighland white terriere – og måske især for Asta), og de er taget om aftenen, i et elendigt, kunstigt lys.

På grund af det dårlige lys har jeg ikke brugt dem. Men så fik jeg den idé, at jeg kunne redigere dem, så de fremstår som sort/hvid billeder. Det hjalp meget på det med lyset. De er stadig ikke fotografiske mesterværker, men jeg synes godt jeg kan være bekendt at vise dem.

Og hun ER da nuttet, er hun ikke?!?

11 meninger om “Asta i retroudgave”

  1. Ja, du er da en sand hundeelsker, Lisbeth – og har endda selv haft westie 🙂
   Tak skal du have! Svimmelheden er faktisk lettet lidt, heldigvis.
   Kh Nana

  1. Tak skal du have, søde Maria!
   Ja, jeg kan altså heller ikke stå for den måde hun bruger både hovedpude og dyne på det første billede 🙂
   God aften til dig!
   Knus fra Nana

 1. Asta er så absolut nuttet, jeg er vild med hende også i retroudgave 🙂 Rigtig god bedring til dig Nana.
  Knus Lisbeth

  1. Ja, jeg ved, at du er en stor hundeelsker, præcis som jeg selv, Lone 🙂
   Tak! Jeg er mindre svimmel i dag, heldigvis 🙂
   God tirsdag til dig!
   Knus fra Nana

 2. Søde billeder af din lille prinsesse Der er bare noget specielt ved tæver.
  Og jeg må indrømme at vores hund Tilde også har fået en særlig plads hos os.
  Det er første gang vi har en tæve og hun bliver møgforkælet
  Hun ved lige hvordan hun skal dreje os

  Håber du har det bedre i dag. Det er ikke sjovt med de dage hvor man har det skidt. Men så er det godt med en sofa og en iPad/ pc/tv
  Jeg er selv i en dårlig periode men så er det jo godt at man kan tage dagen som den kommer og ikke skal tænke på job.

  Rigtig god bedring!
  Knus Vibeke

  1. Forresten så gik jeg ind og kiggede på den side med sko hos Roccamore som du fristede med ror lidt siden. Og der var godt nok mange der fristede!
   Der kom lige et par nye ønsker på ønskelisten til min fødselsdag

   1. Åh, Tilde ser så charmerende ud. Jeg kender hende jo fra dine billeder på IG 🙂
    Du har ret: Det er godt nok en lettelse ikke at skulle forsøge at passe et arbejde, når man ikke kan. Jeg har i dag forsøgt at købe ind, og det måtte jeg opgive. Jeg blev bare helt svimmel og mærkelig i hovedet, da jeg gik ind i supermarkedet. Nu vil jeg være hjemme resten af dagen!
    Altså, de roccamore sko er så skønne. Både smukke og behagelige (og dyre … men jeg synes man får meget for pengene 🙂 )
    Knus fra Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.