Alt godt fra haven

Så er det blevet min tur til at overtage stafetten. I snart tre måneder har Karen, Malin, Pia og jeg på skift skrevet om hjemmelavede værtindegaver. Denne gang er jeg gået i haven efter min gave. Jeg har været i køkkenhaven.

grøntsager på række

Der er meget man kan vælge derude lige nu, og jeg har taget lidt forskelligt: persille, hvidløg, bladbeder, små gule squash, broccoli, rødbeder, spidskål, grøn squash, rødløg, zittauerløg.

broccoli fra haven

Der er så mange glæder ved køkkenhaven, og dem fortæller jeg gerne og ofte om. En af glæderne er at man kan finde gaver derude. Både til værtsparret som der var tale om i dette tilfælde og til dem der besøger os. For tiden kommer man ikke herfra uden squash og broccoli i tasken.

rødbeder

Grøntsagerne her blev overrakt i et zinkfad som jeg havde på lager.

grøntsager fra haven

Det var mit sidste indlæg i serien om værtindegaver. I næste uge skriver Pia det allersidste afsnit i serien. De tidligere indlæg finder du herunder:

https://dalsgaardiskivholme.com/2017/06/30/vaertindegaver-pyntekugler-fra-haven/

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

6 meninger om “Alt godt fra haven”

 1. Flot gave! Jeg kan forestille mig, at sådan en gave vil være meget kærkommen hos enhver, der ikke selv har en så alsidig køkkenhave som din:-) Det er flotte grøntsager, du har i haven – dyrker du dem økologisk?

  1. Den eneste gødning jeg bruger er hestemøg og en smule hønsemøg. Jeg kunne ikke drømme om at sprøjte med noget som helst, så, ja, jeg dyrker vel økologisk. Mange af frøene er også økologiske, men ikke alle, så jeg kan nok ikke få det røde Ø-mærke 😉

 2. Sikke da en skøn værtindegave med både saft, kraft og sjæl i
  Kan forestille mig glæden over den på modtagersiden
  Imponerende med alle de skønne ting, du får til at gro i din køkkenhave
  Kh Linda

  1. Det gror og det gror 🙂 Jeg er selv lidt imponeret. Altså ikke over mig selv, men over al den mad der bare gror ud af nogle små frø. Nærmest af sig selv 🙂
   Tak for sød kommentar, Linda!
   Kh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.