Alle de regler …

Vi har en super restriktiv regel om at hunde ikke må opholde sig i opvaskemaskinen. Den har jeg fortalt om i et andet indlæg.

westie
Hvis jeg nu står helt omme bag skraldespanden, er der nok ingen der ser mig …

Vi har også en regel om at hunde ikke må æde skrald. Derfor må de ikke være inde i køkkenskabet med skraldespanden.

regler

Det ved Asta sådan set godt. Derfor gik hun også straks ud af skabet da jeg bad hende om det.

west highland white terrier

18 meninger om “Alle de regler …”

 1. Klog pige
  her ved Zorro at hannikke må sige mere end et advarsels vov til dumme fugle, katte eller ande uvedkommende uden for grunden… sigen man mere har man sagt man vil ind, så han kan finde på at give en seriøs skideballe til katten få så at spurgte ind så snart jeg begynder at åbne døren

    1. Tak! Og øv at du ikke får besked om nye kommentarer hvis du har bedt om det. Jeg har ikke hørt om problemet før, men jeg vil forsøge at kikke på det.

 2. Hahaha så mega sød hun er
  Hun ser virkelig ud som om hun tror hun er helt usynlig bag skraldespanden hæhæhæ
  Elsker hunde og de er så kloge…. og sjove
  Asta er mega skøn ❤️

  Knus Lone

  1. Ja, hun er sød, men hun er helt umulig at opdrage. Jeg har aldrig før haft en hund der var så “selvstændig”. Hun følger ingen regler 🙂 Jeg har det som du, Lone, jeg elsker bare hunde. Der er noget helt specielt ved det menneske og hund har sammen.
   Knus

  1. Det er jeg glad for at høre! Tak!
   Ja, jeg tror på at din fars westie laver sine egne regler 🙂 Der er stor forskel på vores collie, Olga, og westierne. Olga vil allerhelst bare gøre det vi mener er det rigtige, mens westierne gør det de selv mener er det rigtige 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.