Aftentur i juniregn

juniregn
Det smukke landskab lige uden for vores dør

Det er ikke så ofte, vi går tur med hundene lige her, hvor vi bor. Når man har tre hunde, er det bare sjovest at gå steder, hvor de kan løbe løs, så vi kører for det meste de fem minutter, det tager at komme i hundeskoven eller til stranden.

Men her til aften fik de tre hunde snore på, og vi gik ud ad vores dør og videre ud i det smukke landskab, som omgiver Ravnegård. Der var mørke skyer på himlen, og bønderne i området havde meget travlt med at få det sidste hø i hus. Jeg elsker at bo på landet, og jeg er helt fascineret af landmandslivet. I mit næste liv vil jeg være landmand og have en stor traktor.

Regnbue over Ravnegård

Vi gik og glædede os over, at vi bor lige her, og vi glædede os over en regnbue, som grangiveligt så ud til at ende over Ravnegård. Haven trænger til vand.

juniregn
juniregn
Olga hader regnvejr

Og vand fik vi. Vi blev faktisk drivvåde. Søren og jeg var – selv i gennemblødt tilstand – bare glade for at haven blev vandet fra oven. Westierne var ret ligeglade med en gang kraftig juniregn, men Olga fik en lille regnvejrskrise.

Rent fototeknisk er billedet herunder ikke så overbevisende, men det får alligevel lov til at komme med, for det viser ret tydeligt, hvor inderligt Olga hader regnvejr. Hun går helt ned med flaget, når hun bliver fanget i regnen og vil bare hjem i en fart. Det er godt hun ikke har job som fårehund i det skotske højland. Det er jo egentlig det, en collie er lavet til. Men ikke Olga. Hun er skabt til at ligge i en lun stue, når det regner

collie
Efter regnen

Netop som vi var hjemme igen, holdt regnen op, og udsigten fra vores 1. sal så sådan ud:

aftentur

Det er da ikke så ringe endda.

Reklamelink:
Tørredækken til hund (jeg tror, at Olga ville elske det).

8 meninger om “Aftentur i juniregn”

    1. Det var godt, at få regn, ja. – Selv om Olga led 🙂 Men der er godt nok stadig tørt derude i haven, så jeg spejder igen efter mørke skyer. Jeg håber, at der er regn til jer i dag!
      Kh Nana

  1. thi-hi, rent bortset fra at vores hund overhovedet ikke ligner Olga….. – ja, så ligner hun altså Olga, når det er regnvejr 🙂

  2. Der er så smukt alle steder lige nu i går var jeg på tur i rosenhave ved Mariager der var vildt smuk og en duft ja den kan man ikke købe. Er med at nyde det hele og Olga ville nok være ked af at være hjemme når i andre gik tur.

    1. Ja, juni er bare så smuk! Og roserne … suk, man bliver helt henrevet. En tur i en rosenhave lyder fortryllende, Jonna! Og du har ret i, at Olga nok – trods alt – hellere vil ud i regnen, end være alene hjemme 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.