Adventskransen 2019

Vores adventskrans ser altid ud på samme måde. Næsten, i hvert fald. Jeg pynter en Georg Jensen Season stage med grønt. En årrække snoede jeg eukalyptusgrene omkring stagen, men de seneste mange år har jeg brugt efeu fra haven.

adventskransen 2019

I år har jeg dog sprunget mine adventskransrammer og tilføjet lidt ekstra. Og hvad kunne det ekstra være, andet end tørrede blomster? Nu har jeg brugt helichrysum på dørkransene og ved kalenderlyset, så selvfølgelig måtte de også på adventskransen.

helichrysum

Season stagen er pyntet med efeu og blomster fra haven. Præcis som det rosafarvede kalenderlys. Og – helt ærligt – jeg er meget tilfreds med adventskransen 2019.

adventskransen 2019

Det vigtige er jo slet ikke, hvordan vi pynter kransen, men at vi overhovedet holder advent. I eftermiddag tænder vi første lys. Det glæder jeg mig til. Der falder altid sådan en god ro over det hele, når adventslysene brænder, synes jeg.

Rigtigt god første søndag i advent til dig, der læser med!

6 meninger om “Adventskransen 2019”

    1. Ja, da jeg var barn, var alle adventskranse af gran. De fleste havde røde silkebånd, nogle stak af med hvide bånd, og så var der enkelte, der brugte kirkens lilla farve i båndene. Men som jeg husker det, var der ikke anden variation. I dag er mulighederne næsten uendelige (og det gælder måske ikke kun for adventskranse …)
      Selv tak for adventsgave 🙂
      Kh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.