Åh, at bo på landet …

på landet

Jeg har tidligere boet i København og dens forstæder. Det har været fint. Ikke et ondt ord om hverken storby eller forstad. Men nu bor jeg på landet, og åh, hvor jeg elsker det. Jeg elsker at himlen får lov til at fylde, jeg elsker at være midt i landskabet. Jeg elsker stilheden og pladsen. Jeg elsker Ravnegård. Og nok allermest om foråret.

på landet

Det er ikke engang et år siden vi overtog gården, men jeg føler mig fuldstændigt hjemme. Det har jeg faktisk gjort fra den allerførste dag.

8 meninger om “Åh, at bo på landet …”

  1. Det er skønt, når brikkerne bare falder på plads – men det ser nu også ud til at være et rigtig skønt sted i har fundet/lavet, så det er ikke så underligt, at du er vild med det 🙂

  2. Jeg stemmer i med dig, Nanna! Der er så dejligt herude på landet! Jeg har i størstedelen af mit liv boet på landet, og det er jeg vældig glad for, selvom det har sine ulemper – især når man er gift med en bondemand 🙂 Om 5-7 år skal vi noget andet (hvis vi kan sælge), når han ikke længere skal være bondemand, og jeg tror ikke, vi kommer til at lede efter et nyt sted på landet. Mulighederne er mange, men det er godt, det er ikke lige er nu, vi står med det valg, for det bliver ikke nemt at finde et nyt sted, hvor vi kan se os selv.

    1. Livet forandrer sig jo, og måske ved I præcis hvad I vil når tiden kommer. Men jeg kan godt forstå at det er svært for en bondemand og hans kone at finde et andet sted at bo når landmandslivet slutter. Jeg glæder mig til at følge med – og jeg glæder mig over at du lige nu bare nyder foråret derude på landet 🙂

  3. Man sku´ altid bo på landet, hvem kan ønske andet. Kan du huske den sang? Jeg kunne heller ikke tænke mig at bo andre steder. I hvert fald aldrig i et parcelhuskvarter, godt I er glade for at bo på Ravnegaard.
    Kh Lisbeth

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.