Åh, altså, den strand

strand

Da jeg var barn, tog vi til Liseleje Strand når vi tog til stranden. Liseleje er min barndoms strand. Da jeg blev ung var det Bellevue der trak. Da mine børn var små, tilbragte vi mange timer ved Nivå Strand.

hornbæk strand

Siden blev det Hornbæk Strand der var stranden i mit liv. Jeg har fx gået mange ture heroppe da vi boede i et lejet sommerhus i Saunte mens vores træhus i Holte (det kan du se her) blev bygget.

glad hund i løb

Og nu kommer jeg på stranden nærmest dagligt. Når jeg køber fisk, er det i havnen som ligger lige ved stranden, når jeg kører i Brugsen, stikker jeg tit omkring stranden, når vi lufter hundene er det ofte på stranden.

glad collie

Jeg oplever det simpelt hen som så privilegeret at bo så tæt på stranden at jeg næsten ikke kan fatte at jeg er så heldig.

strand

Herhjemme taler vi hver eneste dag om hvor lykkelige vi er for at vi er landet lige her hvor vi føler os fuldstændig hjemme. Vi er taknemmelige, er vi.

Få en email når jeg udgiver et indlæg

Indtast din e-mail adresse for at modtage besked om nye indlæg.

14 meninger om “Åh, altså, den strand”

 1. Det är så underbart med havet, och att kunna gå på stranden en helt vanlig måndag. Det är vardagslyx.
  Dina hundar älskar det också, underbar bild där hon hoppar fram:).
  Så avkopplande ch mysiga bilder
  Kram Maria

  1. Jeg ved jo at vi har en fælles glæde ved stranden og havet, Maria! Det er sjovt at tænke på at I – præcis som vi – er flyttet tættere på havet og nyder det. Det er nemlig en kæmpe luksus i hverdagen 🙂
   Knus fra Nana

 2. Det må være fantastisk at bo så tæt på stranden. Kan godt forstå at i værdsætter det. Så ville jeg måske tage Dorte Kvist’s bog under armen. Tænker at det er begrænset med muligheder for rum i rækkehushaven, når jeg fortsat gerne vil bibeholde terrasse, udestue, drivhus, skur og en rimelig plet græs hvor vi kan flytte havemøblerne ud, når vi er mange mennesker. Men måske der alligevel er et par ideer, og ellers er det bare altid hyggeligt at læse en ny havebog.
  Nyd fortsat de næste dages sol ved vandet.

  Kærlig hilsen Susanne Josephine

  1. Det er nemlig altid hyggeligt at læse en god havebog, og det skulle nu ikke undre mig om du alligevel får en idé du selv kan bruge 🙂
   Tak, Susanne Josephine! Og fortsat smuk efterårsuge til dig!
   Kærlig hilsen Nana

 3. Jeg har sagt det før, men gør det lige igen: Jeg elsker billederne af dine dyr 🙂 Så skønne!
  Stranden ser også helt vidunderlig ud, kan godt forstå du nyder den nærmest dagligt 🙂

  1. Tak, Anja! Jeg bliver da bare glad for at du siger det igen 🙂 Det falder ligesom naturligt at fotografere dyrene som er allevegne omkring mig 🙂
   Dejlig efterårsdag til dig!
   Kh Nana

  1. Tak! Hvor er det godt at høre, Lisbeth! Det glæder mig virkelig! Det er et glimrende mål I har for jeres strandtur, du og din veninde 🙂
   Kh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.