9. december. Adventsgaver

adventskalender

Jeg synes det er top hyggeligt at lave jule- og adventskalendere. Da mine børn var små, fik de altid hver en julekalender med 24 pakker. Siden har jeg bevæget mig mere i retning af adventskalendere. Når jeg ikke – som sidste år – har snydt og købt en færdigkalender. I år er det blevet til hjemmeindpakkede adventsgaver. De blev pakket ind i papir jeg havde på papirlageret (der ligesom mit båndlager er usædvanligt stort), lagt i papirsposer (dem har jeg også et pænt lager af, for jeg gemmer altid pæne papirsposer) og overrakt da vi sås i forrige uge. 

adventsgaver

Jeg behøver vel næsten ikke fortælle det, men jeg gør det lige alligevel …: Asta hjalp med at pakke ind:

indpakning

Asta og jeg hyggede os med indpakningen, og jeg håber at de unge mennesker hygger sig med søndagsudpakningen.

Tak fordi du læser med i dag! Jeg ønsker dig en dejlig 2. søndag i advent!

10 meninger om “9. december. Adventsgaver”

 1. De senere år hygger jeg mig tiltagende med at betragte andres pakkerier. Stor fornøjelse 🙂 Tænk, at det skulle komme så vidt…
  Dine adventspakker er bedårende og bliver garanteret værdsat. Jeg nyder dem.
  Og jeg forestiller mig et kæmpe loft på gården med alt dit skønne papir og smukke bånd.
  God adventssøndag.
  Kh. Lisbeth

 2. Glædelig 9.december og 2.advent til du og dine:-)
  Meget smukke pakker, de skal nok vække begejstring og indpakningen siger meget om indholdet:-)
  Jule hilsner.

 3. Hvor er det hyggeligt med dine smukke adventsgaver! Jeg tror også, jeg vil gå over til adventsgaver til Bella i stedet for 24 pakker.
  Fortsat god adventssøndag til jer!

 4. Ih det ser dejligt ud – jeg elsker, at gaver er pakket smukt ind. Her er gaverne en del af pynten i huset, de ligger fremme. Jeg nyder, at mine piger nu er så store, at de sætter pris på smukke gaver, og vi er kommet over Fætter B-stadiet 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.