5. december. Lys, gran og silkebånd

silkebånd

I vindueskarmene i dagligstuen står et par hurricaneglas med bloklys. De er blevet julepyntet med fyrrekviste holdt fast med tyndt silkebånd.

hurricane med julepynt

Det ser altså ret sødt ud, og her er der igen tale om både enkel og nem julepynt. Tag en grankvist med hjem når du alligevel er ude at gå tur, find silkebånd i kassen med bånd (har alle mon en kasse med bånd …?), bind kvist fast med silkebånd. Vupti. Så er der julepynt i stuen. Og den dufter endda af gran.

julepynt

Jeg ønsker dig en dejlig 5. december. Her skinner solen fra morgenstunden. Jeg håber den også skinner på dig!

P.S.: Du finder alle julekalenderindlæggene her.

13 meninger om “5. december. Lys, gran og silkebånd”

 1. Så kønt. Jeg har også rigtigt fået øjnene op for fyr i de senere år. Der er noget helt særligt ved det, fyr gør ved en dekoration. Gran kan ikke helt det samme.
  Kh,Karen

  1. Silkefyr er endnu bedre, men det kan man ikke finde i klitterne … Nu vi taler om fyr, tror jeg at jeg vil forkæle mig selv med et bundt silkefyr fra grønthandleren 🙂
   Kh Nana

 2. Min kære gamle mor på 94 har ikke juletræ mere, men nogle fyrgrene i en gulvvase med lidt fint julepynt, er også rigtigt fint. KH Birgit M.

  1. Jamen, det er da ligeså godt som et juletræ! Og sikkert mere holdbart. Visse steder i USA bruger de vist fyrretræer som juletræer. Det er da ret charmerende!
   Kh Nana

 3. Igen så fint og enkelt. Det er næsten blevet dit varemærke søde Nana. Jeg har også de sidste mange år brugt fyr til pynt. Det er så smukt.
  Rigtig god aften

  Juleknus, Lone

  1. Ja, fyr er fint, og som jeg skrev til Karen tidligere, er silkefyr endnu finere. Synes jeg i hvert fald 🙂
   God dag til dig, søde Lone – gerne uden meget ondt i ryggen!
   Knus fra Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.