4. december. En enkelt grangren

grangren


Indlægget indeholder reklame

Jeg tror det er på Instagram, hos norske – og måske også svenske – instagrammere at jeg er blevet inspireret til denne meget, meget enkle decemberpynt. En enkelt grangren i en glasvase. Jeg er vild med det helt rene udtryk. Og jeg er også tiltalt af at den er super nem at fremstille. Det fine udtryk opnås, synes jeg, ved at grenen er spinkel og vasen stor.

Jeg har brugt min vase fra bloomon. Sådan en vase (vaserne varierer i forhold til bukettens størrelse, min er medium) får du sammen med din første buket når du bruger min promotionkode. Du får også en virkeligt god blomstersaks. Koden, du skal bruge, er Mitlandlivset [reklamelink]. Og så har jeg brugt en fyrregren som jeg samlede op i klitterne ved stranden i sidste uge.

grangren

Sidste år så grangrenen sådan ud. Da stod den i køkkenet … Ak, ja, det var dengang jeg havde et køkken.

Jeg har sat mig selv under hårdt pres med blogjulekalender og ambition om sideløbende at udgive nogle mere almindelige indlæg. Jeg satser på at vende tilbage med november måneds flueben senere i dag eller i aften.

Jeg ønsker dig en god 4. december. Tænk at der kun er 20 dage til juleaften!

10 meninger om “4. december. En enkelt grangren”

  1. Ja, den passer også til mit julepynttemperament 🙂
   Du har da egentlig ret: Man når meget andet når man ikke skal i køkkenet 😉
   Kh Nana

 1. De grangrene i vaser har jeg også set på instagram. Det var vist svenskere, og det er sådan en hyggelig ide. Der er også nogle, der har hentet et lille selvsået grantræ ind – lille og spinkelt og sat i en potte. Sådan nogle er ikke så svære at finde et sted, hvor de har fældet den gamle granskov, og lyset får nye, små planter til at spire.
  Det er lidt af en opgave, du har stillet dig selv – vi læsere bliver ikke sure, hvis du kommer til at springe en enkelt dag over 🙂
  Kh, Karen

  1. Ja, ideen med de små grantræer er også god! Jeg tog faktisk sådan et træ ind for nogle år siden, men fik aldrig plantet det ud igen, og det har jeg stadig lidt dårlig samvittighed over …
   Tak, Karen! Det kan være jeg bliver nødt til at springe over 🙂
   Kh Nana

 2. Dejlig med enkelthed. Jeg har en høj rund glasvase med kastanier i bunden og tre tynde røde kornelgrene på mit spisebord . Tak for dine fine indslag. Jeg har også lavet “julekalender ” på Milbakhaven i år, en ny art planter hver dag.. Kh. Ulla.

  1. Ja, enkelhed er godt! Jeg har set nogle af dine kalenderindslag med forårsblomster, og de er altså gode at se på her i mørket! Tak for dem!
   Kh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.