3. december. Kogler i fad

kogler

Jeg har i de seneste par år næsten kun haft naturlig julepynt. Gran, kristtjørn, kogler og den slags. I år er jeg klar til at tilsætte lidt glaspynt, og jeg har – selv om jeg ryddede kraftigt ud i julepynten sidste år – masser at tage af. Her har jeg fyldt et fad med helt naturlige kogler tilsat glaskugler i koglebrune nuancer.

julepynt

Fadet står i palmehaven på 1. sal. Jeg har tilføjet en tynd, diskret lyskæde, og når man kommer op på førstesalen, ser man straks fadet og bliver helt glad.

Sidste år brugte jeg koglerne til udendørspynt, men forrige år havde jeg også koglefad. Hvis du har lyst til at se det – og billeder af den altidnærværende Asta – skal du klikke her.

God 3. december – månedens første hverdag – til dig!

12 meninger om “3. december. Kogler i fad”

 1. Så nydeleg! Eg og brukar mykje naturleg julepynt, lyng, granbar og masse kongler. I alle år har eg samla kongler som suvenirer når eg er på reise, så eg har mange, mange, helt sikkert også nokre frå Danmark. 😉 eg skal ha frå alle verdensdeler, bortsett frå Asia. Eg er svært glad i desse, for meg, verdifulle reiseminna.

  1. Kogler er da bare de fineste souvenirs 🙂 Jeg rejser ikke så meget, men jeg har en magnoliefrøstand jeg engang tog med hjem fra Madeira, og den er så dekorativ – og samtidig et godt minde. Kan godt forstå du er glad for dine kogler 🙂

 2. Jeg har også en svaghed for kogler og jeg synes der er rigtig mange af dem i år på julemarkeder og hos blomsterhandler. Mangler bare et pænt fad – savner altså Drømmegaven!! Hilsen Birgit M.

  1. Ja, jeg havde faktisk mange pæne fade i butikken 🙂 Fadet jeg bruger til kogler, tror jeg nu jeg har købt længe inden Drømmegaven. Man kunne egentlig også lægge koglerne ned langs midten af spisebordet, måske brudt af et par grangrene eller nogle glaskugler (altså uden fad) …
   Kh Nana

  1. Åh, stråtag er så smukt! Jeg elsker Ravnegård som den er, men jeg er sikker på at stråtag ville klæde den 🙂 Jeg kan lige se en granpyntet Sandgaard for mig!

 3. Naturpynt er bare smukt – og koglerne er fine sammen med den tynde lyskæde. Jeg har en koglesamling, som en kollega har haft med hjem fra Frankrig – dem er jeg så glad for.

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.