3 år med Mit landliv

mit landliv
Jeg har det bare bedst, når jeg blogger

I dag er det 3 år siden, jeg udgav første indlæg på denne blog. Indlægget hedder “Jeg har det bare bedst, når jeg blogger”, og den titel udsprang af, at jeg et lille år tidligere havde lukket min forrige blog, og af at jeg lige siden havde savnet at blogge.

Jeg er virkelig glad for, at jeg begyndte at blogge igen. Bloggen giver mig en masse kontakter og en masse glæde.

mit landliv
Mit landliv på Sydsjælland og mit landliv i Nordsjælland

Der er sket en del med mit landliv, siden jeg skrev det første indlæg. Dengang boede vi på Vadekærgård i Sydsjælland. Vi havde boet der i et halvt års tid, da jeg begyndte at blogge igen.

Nu bor vi på Ravnegård i Nordsjælland. På Vadekærgård lærte vi, at det er skønt at bo på landet. Vi lærte også, at vi ikke egner os til at bo langt fra familie og venner. Her på Ravnegård får vi det hele. Både landlivet og nærheden til dem og det vi kender.

Tanker bag bloggen

Bloggen fik navnet Mit landliv, fordi livet på landet var udgangspunktet, da jeg begyndte at blogge igen. Lige siden har landlivet været omdrejningspunktet for bloggen, men ikke det eneste emne. Det sker, at der er en afstikker til byen eller at jeg skriver om tanker der fylder.

georginer

Jeg ønsker, at bloggen skal formidle noget. En tanke, en følelse, en stemning. Jeg håber, at jeg med de bedste af mine blogindlæg kan sprede en smule glæde eller vække til eftertanke.

Læsere

På flere måder minder det at blogge faktisk om den undervisningssituation, som jeg skrev om i forrige blogindlæg. I begge tilfælde er der tale om formidling, og i begge tilfælde er der tale om et samspil. Undervisning virker kun, når de, der sidder i klasseværelset gider at lege med. Og det er på samme måde med bloggen. Den bliver først interessant, når nogen læser den.

mit landliv

Og der er jeg så heldig, at jeg har verdens sødeste læsere. Jeg kan se, at mange vender tilbage, og det sætter jeg stor pris på. Mine blogindlæg får næsten altid relativt mange kommentarer, og det er jeg simpelt hen så taknemmelig for. Her får jeg igen lyst til at nævne mit forrige – meget kommenterede – indlæg. Tænk at så mange kloge, eftertænksomme, søde, venlige mennesker har givet sig tid til at lægge en kommentar under min tekst, som handler om noget, der er lidt svært. Så bliver man da en glad og taknemmelig blogger.

Mit landlivs fremtid

I dag har Mit landliv eksisteret i 3 år. Jeg har skrevet 626 indlæg, og under dem ligger der 10.627 kommentarer. Det er mange, når man rigtigt tænker over det. Jeg håber, at jeg kan blogge herinde i mange år endnu, jeg håber, at jeg kan beholde mine dejlige, engagerede læsere, og jeg ønsker mig at få endnu flere. Jeg drømmer om, at jeg med tiden kan tjene lidt flere penge på bloggen, og jeg tænker så det knager for at finde på nye tiltag, der kan udvide bloggens univers.

mit landliv

Mit første indlæg var illustreret med fotos af mine georginer. Dem efterlod vi på Vadekærgård, men vi har heldigvis fået nogle nye, og de har fået lov til at være billedsiden i dette indlæg. Når man har fødselsdag i september, følger der georginer med.

26 meninger om “3 år med Mit landliv”

 1. Tillykke med bloggen dejligt du skriver om de mange ting der er i og omkring dit liv. At så mange har svaret er fordi du rører ved noget vi alle kender.
  Er jo rart at få andres syn på tingene, og du er dygtig til at skrive om livet som det er. Håber da du vil skrive i mange år inu.
  Kærlig hilsen Jonna.

  1. Mange tak, Jonna! Jeg regner bestemt med, at jeg skal skrive herinde i mange år endnu, og jeg håber, at du vil blive ved med at følge med 🙂
   God aften til dig!
   Kærlig hilsen Nana

 2. Tillykke med dagen, Nana! Jeg er så glad for, at du begyndte at blogge igen, for det er en hyggelig måde at holde kontakten. Jeg kan godt forstå, du er glad for de mange kommentarer. Jeg elsker også at få kommentarer, og jeg elsker alt det, bloggen har ført med sig. Ikke mindst mange nye og god venner.
  Kh, Karen

  1. Og læg lige mærke til, at der altid bliver snuppet nogle endelser, når jeg skriver – det skyldes mit engelske tastatur og stavekontrol – både bliver til bade, gode bliver til god, i bliver til I etc. 😀

   1. Tusind tak, Karen! Ja, bloggen er en fin måde at holde kontakten på, og jeg kunne slet ikke tænke mig at undvære din!

    Og tænk, jeg har aldrig lagt mærke til det med at din stavekontrol tager over. Jeg måtte lige læse din kommentar 2 gange mere, før jeg fik øje på “god venner”. Man læser henover sådan nogle småting 🙂 – Men jeg forstår ikke, hvordan man kan skrive dansk på et engelsk tastatur …? Har du nogle genveje til æ, ø og å? (Jeg spørger sikkert virkelig dumt …)

    Kh Nana

 3. Tillykke med blogfødselsdagen, ja det er godt at vide, at nogle følger med, ellers føler man det som spildt ulejlighed. Jeg har mange læsere, men der er ikke så mange, der kommenterer, eller det er stort set de samme, men det er godt at kunne se, at mange har kigget forbi, det er for mig det vigtigste. Vi bliver da bare ved nogle år endnu Nana.
  Kh Lisbeth

  1. Tillykke Nanas blog.
   Tillykke Nana. Du har en rigtig fin og gennemtænkt blog, som det er en fornøjelse at læse. Jeg synes, der er en rød tråd i alle indlæg, uanset om det er høns eller cafebesøg. Det er godt klaret og sikkert et resultat af din undervisningserfaring, hvor alle timer skal føre hen til noget bestemt.
   Jeg holder meget af at få kommentarer, for du har helt ret, det er i samspillet, det sker. Så gør det ikke så meget, at der er mange læsere, der ikke kommenterer. Bare man ved, at der er liv derude.
   Jeg håber, du bliver ved længe.
   Kh Lisbeth

   1. Tak, Lisbeth (med Lisbeths haveblog)!
    Mit svar til din kommentar bliver blandet med mit svar til den anden Lisbeth, for du er kommet til at skrive din kommentar som et svar på hendes kommentar (gav det mening? 🙂 )
    Jeg er så glad for at du kan se en rød tråd i mine indlæg. Af og til tænker jeg, at min blog er for bred, for rodet og uden skarpt fokus, men jeg har så svært ved at indskrænke. Jeg er dybt imponeret af dine indlæg, der alle handler om have, udkommer på en fast ugedag, og så endda er lange og totalt gennemarbejde.
    Jeg tænker, at jeg bliver ved med at blogge i mange år endnu. Det gør du også, ikke? 🙂
    Kh Nana

 4. Hjerteligt tillykke søde Nana. Jeg elsker at læse med, og er vild med dine smukke billeder. De er så lyse og lette.
  Må da lige ind og læse dit forrige indlæg. Det har jeg da misset.
  Rigtig god weekend

  Knus
  Lone

 5. Hej Nana
  Stort TILLYKKE med de tre år på Mit Landliv. Masser af ros herfra, du blogger så smukt hele vejen igennem, elsker at følge med, selvom jeg ikke altid får kommenteret.
  Ha en skøn fredag og weekend
  Knus Anette

  1. Hej Anette.
   Tusind tak! – Og tak for at du vil følge med herinde. Der er ikke noget med, at man skal kommentere altid 🙂
   God weekend til dig!
   Knus fra Nana

 6. Hej Nana.
  Tillykke med din blogs tre års fødselsdag. Jeg er glad for at læse med og er glad for dine dejlige billeder.
  Kh Lis

 7. Stort tillykke med bloggens 3 år 🙂
  Du har en dejlig blog og jeg holder af at følge med 🙂
  Det er dejligt du nyder at blogge, det skal en læser kunne mærke, så er hele samspillet bedst 🙂
  Håber på du bliver ved med at skrive dine dejlige indlæg og med alle dine dejlige billeder 🙂

 8. Tillykke med bloggens 3 års fødselsdag . Det er en skøn blog du har, dit skriftsprog og fortæller-evne er helt unik, det glæder mig altid at læse dine indlæg . Håber du fortsætter mange år endnu…. pøj pøj med jeres badeværelse. God weekend. Knus Carina

 9. Tillykke med blog-fødselsdagen Nana

  Dejligt for dig at du har fundet noget der giver dig mening og indhold i dit liv.

  Knus Vibeke

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.