21. december. Juletræet anno 2018.

juletræet

Hvert år taler vi om at vi skal have et mindre juletræ, og hvert år kommer vi hjem med et træ der skal klippes til i toppen og have stjernen på sned for at kunne klemmes ind i stuen. Indtil i år. For i år er det lykkedes os at købe et træ i en fornuftig størrelse.

Træet er ikke så stort som det plejer at være, men det er til gengæld meget tæt. Så i dag, da min datter og jeg pyntede det, var der plads til næsten al vore juletræspynt, og det siger ikke så lidt.

De timer hvor vi pynter træet mens vi lytter til julemusik, er simpelt hen en af de hyggeligste stunder på året, og jeg er stadig lidt høj på julestemning.

Selv om jeg i mit stille sind drømmer om et spinkelt cedertræ pyntet kun med levende lys og måske en smule pastelfarvet glaspynt, må jeg sige at jeg er svært tilfreds med vores juletræ. Det er tæt pyntet i guld og grønt. Præcis som det altid har været.

Hvis du vil se vores tidligere – meget store – juletræer, finder du dem her:

Juletræet i 2017
Juletræet i 2016
Juletræet i 2013 var ligefrem med i en boligreportage (nederst på siden).

Hvordan ser dit juletræ ud? – Hvis du da overhovedet har et juletræ …?

6 meninger om “21. december. Juletræet anno 2018.”

 1. Smukt pynter er jeres træ selvfølgelig, du har så mange fine ting. Vores træ skal først hentes d. 22. hvornår det bliver pyntet vides ikke endnu, men det bliver fyldt med nostalgi fra, da drengene var små, sådan er vores træ, måske tager vi et billede, det får vi at se.
  Hyg jer
  Kh Lisbeth

 2. Jeres træ er smukt pyntet.
  Vores bliver fældet i weekenden og kommer først ind d. 24. om morgenen. Jeg har vist kun pyntet det før vi fik børn. Herefter pyntede de det sammen med deres far de første år. Siden var det deres opgave Og vores er fyldt med minder. Der kommer billeder af det.

  1. Der er noget særlig eventyrligt over et træ der først bliver pyntet selve juleaftens dag. Som jeg husker det, pyntede min morfar træet på selve dagen når vi kom til juleaften hos mine morforældre. Jeg har bare ikke nerver til at vente så længe 🙂

 3. Det er et smukt juletræ. Jeg bemærker især det gammeldags trækors, sådan skal en juletræsfod se ud efter min mening.
  Vores juletræ er en rødgran, det er for mig det rigtige juletræ. Det bliver pyntet den 24. af vores børnebørn, så det bliver sikkert farvestrålende – og nok også lidt overfyldt.

  Hilsen Elna

 4. Hej Nana.
  Et rigtig fint juletræ, I har. Jeg kan godt lide al den grønne pynt. Jeg selv har ikke et juletræ, men har pyntet en stuegran med lyskæde og lidt pynt.
  God jul til dig og tak for din fine blog og IG, som er hyggelig at følge.
  Kh Lis

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.