2. juledag. Jeg er træt på den gode måde.

juledag

Sen eftermiddag, 2. juledag. De sidste gæster er taget afsted. Omkring mig ligger hundene og sover. Sådan helt tungt som kun hunde kan sove. De er trætte fordi de har haft gæster. I dag har vi ikke alene haft besøg af mennesker, men også af søde Charlie, mine forældres hund. Jeg tænkte slet ikke på at tage et billede af ham; det må jeg gøre en anden gang, så han kan komme med på bloggen.

mistelten i lysrkrone

Jeg er træt på den gode måde. Det har været nogle dejlige dage, fulde af juleglæder og julegæster. Og begge mine børn har boet her hele julen; den slags gør en mor lykkelig.

juletræspynt

Så lige nu er jeg både træt og lykkelig. Og det er ikke det værste man kan være.

juleborddækning 2. juledag

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

14 meninger om “2. juledag. Jeg er træt på den gode måde.”

 1. Dejligt at I havde en god jul, det havde vi også, men det er bare så hurtigt slut. Jeg nød børnebørnene, men inden jeg så mig til skulle de hjem igen. Nu er her også fred og ro i huset, og jeg laver absolut ingenting udover at tage et par billeder.
  God baghjul
  Kh Lisbeth

  1. Ja, sådan en jul går hurtigt. Godt at I også havde en god jul! Jeg laver heller ingenting i dag. Vi er faktisk syge begge to – men så er det jo rart at man bare kan lægge sig på sofaen 🙂
   Tak og i lige måde, Lisbeth!
   Kh Nana

 2. Det lyder som en dejlig jul og så man jo bagefter mat og træt på allerbedste måde. Fantastisk mistelten du har hængende, det ser virkeligt dejligt overdådigt ud og må da give ekstra mange gode kys…

  Rigtigt godt nytår til dig og dine

  1. Hej Marina.
   Tak for din kommentar 🙂
   Ja, det er en fin mistelten, og jeg har kysset både mand og hunde under den 😉
   Tak og godt nytår til dig!

 3. Kære Nana Ligeså rart det er at have gæster ligeså rart er det at være alene igen også selvom det er familie. Men når det har været dejlige dage betyder trætheden ikke så meget. Fortsat dejlige fridage til dig og familien
  . Knus Tina

  1. Kære Tina.
   Tak for dine gode ønsker 🙂 Jeg er ked af at jeg ikke har svaret dig før, men jeg har været syg og bare ligget helt brak. Jeg håber I har haft nogle dejlige dage!
   Knus

 4. Det lyder som en rigtig dejlig jul – og lige, som den skal være 🙂 Samme tilstand har indfundet sig her efter julefrokost hos familie og farvel til ældstesønnen for denne gang. Heldigvis er den yngste her stadig, men nu bliver der lidt mere dagligdag over måltiderne.
  Kan af kommentarerne se, at du er syg – rigtig god bedring!
  Kh Linda

 5. Det er så godt at kunne se tilbage på en dejlig jul sammen med familien. Så er det godt med nogle dage uden de store planer og jeg håber at du finder energien hurtigt igen:-)
  Her er børnene også taget hjem, vores jul var præget lidt af forkølelser, men hyggeligt var det helt sikkert.

  1. Åh, ja, det er svært at komme helt rask igennem julen. Det må være årstiden. Vi har i hvert fald være syge lige siden jul, men nu letter det heldigvis lidt 🙂
   God fredag til dig, Lisbeth!

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.