17. december. Mistelten og julekys

julekys

Sidste år havde vi et kedeligt uheld med misteltenen. Jeg havde købt virkelig mange misteltengrene, og dem fandt Asta. Hvis du vil vide hvad der kom ud af det, skal du springe til dette indlæg fra december 2017, og hvis du også vil have kapitel 2 med, finder du det her.

Jeg har ikke haft den store lyst til at købe mistelten i år, men nu har jeg alligevel kastet mig ud i en enkelt, smuk gren som hænger i døråbningen mellem spisestue og køkken. For et par måneder siden var her slet ikke en dør, men en noget større åbning. Da vi besluttede at gøre åbningen mindre og sætte en dør i, var vi bange for at miste lys, men det har ikke været mærkbart. Og vi er glade for vores dør. 

julekys

Med misteltenen på plads er vi klar til julekys på Ravnegård. Om vi skal leve af kærlighed og kildevand julen over, eller om vi også bliver klar til at lave julemad ligger stadig hen i det uvisse … 

10 meninger om “17. december. Mistelten og julekys”

  1. Her til aften har vi spist Meyers lakselasagne (nu har vi nemlig ovn og mangler kun køkkenbord, vask, opvaskemaskine og nogle andre småting). Den kunne såmænd godt gå som julemad d. 24. 🙂

 1. Jeg husker godt historien fra sidste år, stakkels Asta, godt hun klarede det. Jeg håber også, at I klarer at få mad lavet i eget færdigt køkken.
  Kh Lisbeth

  1. Ej, hvor var hun syg! Jeg kom til at tænke på det da misteltenene dukkede op i butikkerne. Ja, vi håber på hjemmelavet julemad 🙂 Hvis jeg nogensinde skal have nyt køkken igen (og det tror jeg ikke!) skal det ikke være lige op til jul. Det er en lidt stresende deadline 🙂
   Kh Nana

 2. Sikke et fint eksemplar af mistelten, du har fundet! Jeg har indtil nu kun set halvvisne, selvdøde smågrene til salg for ublu priser, så ingen kys her…. i hvert fald ikke under misteltenen. Hvem har brug for et køkken, når man har kærlighed og kildevand?

  1. Jeg har også set mange af de skravlede eksemplarer med gule blade og tørre bær. Jeg kan faktisk ikke forstå man vil være bekendt at sælge dem! Jeg fandt min gren – og en der var endnu smukkere, den købte jeg også og forærede til en veninde – hos Ilse Jacobsens “Blomsten” i Hornbæk. Det er skønt med en lækker blomsterforretning i nærområdet 🙂

 3. Jeg forstår godt, at du har lidt blandede følelser overfor mistelten i år!
  Køkkenet skal bare blive færdigt – men ellers må I opgradere fra kærlighed og kildevand til kærlighed og rødvin 🙂

  Kh, Karen

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.