15 minutters solskin

solskin

I formiddags gik vi tur på stranden i styrtregn og meget kraftig vind. Lige da vi kom hjem, lagde vinden sig lidt, regnen stoppede og solen kikkede frem. Det varede kun et kvarters tid, så øsede det ned igen, men jeg brugte kvarteret godt og fik taget nogle billeder med solskin på.

Der er nogle bestemte steder i huset, som bliver særligt fine i solskin. Blandt andet et hjørne i salonen. Hundesengen er Olgas yndlingsplads. Hvis en af de andre hunde en sjælden gang indtager pladsen, bliver Olga helt rastløs, indtil den igen er hendes.

solskin

Når solen skinner, er der et meget smukt lysindfald i det rum, vi kalder tårnværelset. Møblerne er pæne, men hvis sandheden skal frem, sidder vi her aldrig. Det gjorde vi en overgang, men ikke længere. Vi overvejer at sælge sofa og stol og i stedet møblere på en anden måde.

solskin

Spisestuen ligger midt i huset med lys fra mange sider, så når solen skinner, skinner den næsten altid i spisestuen. Hovedhuset på Ravnegård er i det hele taget et lyst hus, og det holder jeg meget af. Jeg trives bedst i lys.

solskin i spisestuen

Men det var så de 15 minutters solskin det kunne blive til i dag. Nu er det bare, man skal huske, at 15 minutters sol er meget bedre, end ingen sol.

Og så er der jo heldigvis meget andet, end vejret, der betyder noget. Fx glæder jeg mig til, at vi skal have frokostgæster i morgen. Nu vil jeg gå i køkkenet og forberede søndagsfrokosten, for efter jeg blev syg, er jeg blevet ret god til at tage tingene én ad gangen og i et fornuftigt tempo.

P.S.: Jeg har lige set en ret vild vejrudsigt for i morgen: Den lover en del sol og ingen regn. Det lyder da alligevel ganske fortryllende …

2 meninger om “15 minutters solskin”

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.