15. december. Nedtonet trappepynt

trappepynt

Sidste år havde vi en granguirlande langs trappens gelænder. Det har jeg altid drømt om at have, og det var så flot. Godt at jeg forærede mig selv den granguirlande sidste år, for trappen på Vadekærgård egnede sig perfekt til at bære en så pompøs juleudsmykning. 

Trappen her på Ravnegård er ny og fin, og vi er glade for den, men den har altså ikke et udtryk der indbyder til guirlande. Den er blevet julepyntet alligevel. – Med et bundt grene fra fyr, rødgran og enebær holdt sammen af et silkebånd. (Jeg er sådan en slags ekspert i julepynt som kan udføres på 5 minutter).

granpynt

Trappepynten er knapt så overdådig som sidste år, ja, den er nærmest ydmyg i sammenligning med de 7 meter granguirlande, men den er mindst ligeså hyggelig. Og vi er simpelt hen så glade for at vi har udskiftet både trappe og gård og er havnet lige midt i et fantastisk smørhul. Tænk at vi skal holde jul på Ravnegård! Det er sådan en glæde. 

trappe

Jeg ønsker dig en dejlig lørdag, dagen før den tredje søndag i advent!  

6 meninger om “15. december. Nedtonet trappepynt”

  1. Lige så overdådigt det var sidste år med 7 meter gran på trappen, lige så enkelt og smukt er denne løsning på jeres nye trappe – det passer perfekt til rummet!

  2. 5 minutters julepynt er det bedste! Tit er det faktisk også det kønneste. Din trappe var fantastisk sidste år men den er også fin i år og det vigtigste er jo faktisk HVOR trappen står og ikke om den kan bære en pompøs udsmykning. Jeg håber I får den dejligste jul.

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.