14. december. Lysfad

lysfad

Jeg synes jeg klarer den mørke tid ret godt i år. Jeg tror det hænger sammen med at jeg går mange ture ved stranden hvor der altid – selv på de allermørkeste og allerkorteste dage – er lys at hente. Men de seneste par dage har jeg haft det lidt svært med mørket. Så er det bare om at tænde lys. Så det gør jeg. Her til formiddag har jeg lavet et lysfad. 

julelys

Jeg fandt et stort fad, nogle små lysestager, juletræslys og en mængde glasjulepynt i pink og grønne farver. Selv om jeg rydde kraftigt op og ud i julepynten da jeg pakkede den ned sidste år, har jeg stadig et overvældende stort lager af julestads. Og det er nu ikke så dårligt.

lysfad

I dag er der 10 dage til juleaften, men – ak og ve – der er stadig et stykke vej, før vi har et køkken. I løbet af de første par timer i dag har vi haft besøg af to snedkere, en elektriker og en glarmester. Så det er ikke fordi der ikke bliver arbejdet på det.

Mens jeg venter på køkkenet, vil jeg nyde det lille lyshav på fadet. Jeg håber din 14. december er fuld af lys!

16 meninger om “14. december. Lysfad”

 1. Så flott lysfat du har laget! Jeg er spent på hvordan ditt nye kjøkken ser ut. Jeg bestilte nytt kjøkken på tirsdag, og får det i begynnelsen av mars. Noe å glede seg til.
  Håper at du får ditt snart.

  Klem fra Marit

  1. Ih, hvor laver I også meget om på jeres hus, Marit! Det er ret stort at få nyt køkken. Det kan du godt glæde dig til 🙂 Vores er endelig ved at falde på plads.
   God fredag aften til dig!
   Knus fra Nana

 2. Hej Nana.
  Hold da op, hvor er det bare fint med de pink og grønne glaskugler og de små lys. Det er nogle fine ting, du viser hver dag her i december.
  Kh Lis

  1. Tak, Lis! Det er jo alt sammen bare noget jeg arrangerer i en fart, men det er hyggeligt at lave blogjulekalender 🙂
   God weekend til dig!
   Kh Nana

  1. Uh, jeg er begyndt at tro på det. Bordpladen – som så ud til at være forsinket til efter jul – er alligevel på vej og lander forhåbentlig på vores køkkenskabe midt i næste uge i go-o-o-od tid inden jul 😉

  1. Jeg tror dine krydsede fingre hjælper, Lisbeth, for det ser ud til at der er håb om et – i hvert fald nogenlunde – færdigt køkken lige inden jul 🙂
   Kh Nana

 3. Lys er alt om vinteren…. kan slet ikke undvære det, og dit lysfad er helt bedårende. Håber der snart også er lys for enden af tunnelen, med hensyn til jeres køkken. Kan slet ikke forstå det tager så lang tid, når der er håndværkere på.
  Men hvad ved jeg 😉
  Rigtig god aften søde

  Juleknus, Lone

  1. Næh … jeg kan egentlig heller ikke forstå at det har varet så længe … men alting har været pillet ud og taget ned, og rummet er nærmest genopbygget fra grunden, så måske er det ikke så mærkeligt … I dag ligner det for første gang i 6-7 uger noget der kan blive til et køkken, så jeg er ret optimistisk 🙂
   God weekend til jer, søde Lone!
   Knus fra Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.