13. december. Den store julekrybbe

julekrybbe

Siden jeg for en uge siden skrev et indlæg der handlede om den lille julekrybbe, har det ligesom ligget i kortene at jeg også skulle skrive om den store julekrybbe. Den fandt jeg frem i går.

julekrybbe

Jeg forærede for en del år siden min mand figurerne. Han fik dem som julekalendergaver i løbet af december. De er fra Willow Tree. Da jeg skulle finde deres hjemmeside for at linke til den, blev jeg opmærksom på at vi egentlig godt kan bruge et par figurer mere. Så hvem ved, måske skal Søren have en adventskalender næste år …

Figurerne er ret store, og jeg synes de står bedst på gulvet (dog ikke de år hvor man har en hundehvalp). I går fandt jeg det perfekte sted til den store julekrybbe. På gulvet i palmehaven (som du kan læse lidt om her) hvor den bliver indrammet af store grønne planter af den slags som jeg formoder vokser i Betlehem.

julekrybbe

Jeg behøver næppe fortælle det, men … Asta hjalp naturligvis med at arrangere figurerne:

westie

Jeg er meget tilfreds med at den store julekrybbe har fundet en god plads her på Ravnegård. Jeg håber at jeg skal stille den lige dér de næste mange år.

Tak fordi du kikkede indenfor og læste afsnit 13 af min blogjulekalender. Du er velkommen igen i morgen! Indtil da ønsker jeg dig en god 13. december, en god luciadag! 

8 meninger om “13. december. Den store julekrybbe”

  1. Hvor er den smuk, tit synes jeg julekrybber er for “overbroderede”, men din er så enkel og fin. Det er et godt sted, du har fundet til den – det må være dejligt med så megen plads.
    Mange hilsener, Jette.

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.