12. december. Jul ved indgangsdørene

indgangsdørene

Allerede i november satte jeg små grantræer i krukkerne ved vores indgangsdøre. Jeg hængte også lækre, tykke grankranse på dørene. 

julelys

Forleden købte jeg et par juleroser som jeg har sat ved hoved- og køkkendøren. Her har ellers ligget et par smukke, grågrønne græskar, men de holder lige en pause i laden. 

julerose

Man bliver mødt af den fineste julestemning når man træder ind på gårdspladsen. Her er masser af lys, gran og nu også juleroser. Det er både meget julet og meget enkelt på én gang. Lige som vi kan lide det.

indgangsdørene

Når foråret engang nærmer sig, (og den tid er jeg ikke fri for at glæde mig lidt til) vil jeg plante juleroserne ud i haven. Så kan vi forhåbentlig få glæde af dem mange år endnu.

Det var hvad der gemte sig bag min blogjulekalenders 12. låge. Så er vi halvvejs. Det er juleaften om 12 dage, og jeg ønsker dig en dejlig 12. december med masser af julelys.

8 meninger om “12. december. Jul ved indgangsdørene”

 1. Det ser godt ud. Jeg håber, du har mere held med juleroser end jeg har. Jeg har købt mange potter og plantet ud i havene, de kommer desværre ikke igen, men påskeklokkerne de dur her hos mig.
  Kh Lisbeth

  1. Juleroserne plejer at overleve i min have. I Holte satte jeg dem i et nordvendt bed under nogle Annabelle hortensia, og de stortrivedes. Det er nok noget med jordbundsforholdene der afgør om de vil gro hos en eller ej 🙂
   Kh Nana

 2. Hvor er der hyggeligt 🙂 De lanterner du har – hvor har du dem fra? Jeg vil gerne have nogle nye udendørs lanterner, men jeg synes at enten er der vildt dyre – fordi de skal kunne stå ude – eller også falder de ikke i min smag….
  Dejlig onsdag til dig 🙂

  1. Jeg købte lanternerne af mig selv da jeg for år tilbage havde netbutik. Jeg tror de er fra House Doctor, men det er som sagt en del år siden, så man kan nok ikke få dem længere, desværre.
   Tak, Stine, og nu er det blevet så sent at jeg kan ønske dig en god torsdag 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.